söndag 19 februari 2012

Handla för livet

Handla för livet är en sida där pengar samlas in till olika ändamål genom att skänka och köpa egentillverkade alster. Just nu är det Barncancerfonden som det samlas in pengar till.

Jag har knåpat ihop ett påskkort till denna sida.


Mönsterpappret är från Maja Design. Stämplarna är Skogstokigas. Motivet är färglagt med Promarkers pennor.

Besök Handla för livet här.


lördag 18 februari 2012

Mer rosa..

Lördag igen!
Jag och stora tjejen var iväg till lokala backen och åkte slalom. Det var premiäråket för iår och riktigt roligt. Inte brydde vi oss om att vi var dyngsura efteråt... smart att välja dagen då det regnar.. not.

Det har blivit en del bebiskort på den här bloggen. Jag hade hoppats lite på att få göra ett pojkkort men det blev ett rosa kort igen. ;)


Jag gjorde ett stafflikort av en Spellbinder. Texten är från Reprint. Flickan är från Magnolia och färglagd med promarkers. Bakgrundspappret gjorde jag själv genom att stämpla fötter och embossa dem.

Jag bugar och tackar för en awards jag fått! Smickrande. Jag väljer dock att inte skicka vidare den. Sorry... Men gå gärna in och titta på de här duktiga kortmakarna och bloggerskorna! Snojbi och Anna.

Fortsatt trevlig lördagskväll!!!

lördag 11 februari 2012

Grattis till babyn

Jag har inte lärt mig de här nya bloggfunktionerna.... Så nu kommer bilderna i fel ordning, kanske blir det lite spännande att först få se helheten sist.





Stämplar från YouDo, wild rose studio, vilda stamps, Reprint.
Spellbinders och magnolia doohickeys.
Dinosaurien är färglagd med promarkers.

Snart är det dags för Melodifestivalen.

Kram