lördag 2 juni 2012

Kort till kollegor


Igår var jag på jobbfest, vi firade två 50-åringar och en 40 åring. Det roligaste att tillverka kort till någon man känner är att klura ut hur man ska få dem personliga. Det översta kortet är till en snart blivande 50-åring med mycket fart och fläkt. Hon dansar tango och tycker om att ta ett glas vin eller öl. Som ung fick hon gå husmorsskola som hon gärna berättar om. ;) Gillar secondhand, vilket jag tolkar som antika saker. Skruvkorken och textstämpeln- Inte bara ett år äldre utan även ett år bättre- kommer båda från gummiapan. Det mönstrade björnbärspappret kommer från Maja Designs fikaserie och på det har jag stämplat med en födelsedagsstämpel lite här och var. En metallros längst ner på kortet får symbolisera tangon.


Det andra kortet gick till en blivande 40-åring. En lugn och klok man med långa steg. Han är vår arbetsmiljöansvarig och har ett stort hjärta för återvinning (bra!). Sen något år tillbaka cyklar han till och från jobbet. Jag vet faktiskt inte varifrån papprena kommer. Textstämpeln är densamma som ovan och den fundersamma killen kommer från Magnolia. Lite punchinella och wellpappen under textstämpeln fick symbolisera återvinningen.


Sist men inte minst ett kort till en nyss fyllda 50-åring. På fritiden har han ett stort sportintresse (tror jag ialla fall) men det fick bli ett kort med inriktning på han yrkesverksamma liv som Ortopedskotekniker. Kängorna och ramen är en digistämplar från Skogstokiga.

3 helt olika kort till 3 helt olika människor. Kul! Och de verkade bli nöjda över resultatet! :)

2 kommentarer:

 1. Alla tre korten är så fina och du får till det så bra.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej!
  3 mycket fina kort du skapat!
  Jag tycker precis som dig, älskar när man kan göra korten personliga och luska ut vad de gillar och så.
  Snygga stämplar har du med oxå, gillar skorna =)
  Kram Iffa

  SvaraRadera