söndag 4 september 2011

En hel massa kort!

Hej på er!

Jag har pysslat en hel del den sista veckan. Först ut är ett kort till min kollega som fyllt 40år. Hon fick en skruvdragare i present av oss på jobbet.


Stämpelmotivet är en digistämpel från Skogstokiga. Mönsterpappret kommer från Mollys scrapbookingkit. Bradsen som ser ut som skruvar har jag fått i något månadspaket någon gång.
Fékortet skickades till USA till en tjej som fyller 6år. Pappret är från Panduro.


En annan arbetskamrat kom hit i eftermiddags, hennes dotter ville pyssla. Mitt resultat blev ett bokmärke. Stämplar från Panduro och Vilda stamps.


Sen har vi firat två pensionärer på jobbet. Det första kortet är gjort som en korsett, jag har hittat beskrivningen på någon blogg, pinsamt men jag kommer inte ihåg vart. Hon som gått i pension har jobbat som korsettsömmerska och bröstprotesutprovning. Jag satte företagets logga på sidan.
Nästa pensionär gillar enligt källor Bellman, så jag gick ut på internet och sökte... hittade de här noterna, skrev ut och distressade med walnut stain. Mönsterpappret är från Maja design. Metallhänget är svårt att se, men det är en ros köpt på Magnolia i Borås.Jag var nära att sluta där... men klurade lite till.... så här blev resultatet:
Tänk vad lite stämpling och blommor kan göra för utseendet på ett kort!


Nu har jag nog tröttat ut er med bilder...


Ha en härlig vecka!!


Kram

5 kommentarer:

 1. OJ,så många fina kort du har gjort.
  Och kortet till din kompis som fick skruvdragaren passade ju perfekt :)
  Må gott!

  SvaraRadera
 2. Wow vilka massa fina kort du har hunnit med

  SvaraRadera
 3. Det var många fina kort. Du har varit fullt sysselsatt, kan jag tro:)

  SvaraRadera
 4. Fint fint fint
  Kram Svärmor

  SvaraRadera
 5. oj oj, så massa fina kort!! kreativt!

  Kram Katja

  SvaraRadera