söndag 22 maj 2011

Fem myror är fler än fyra elefanter

I dag har jag och familjen varit på namnfest. En söt liten kille som fått namnet Elliot.

Jag köpte ett fint presentpapper i vintras när jag var i Köpenhamn. Pappret var fullt med de här underbara elefanterna. Presentpappret var inte blankt utan mer som vanligt papper... perfekt att använda till kort! Jag klippte ut fyra stycken och använde min lilla söta myrstämpel och kom på temat fem myror är fler än fyra elefanter. Jag hade också ett litet elefanthänge liggandes hemma. Perfekt!


Ha en skön vecka!!

lördag 21 maj 2011

Lite av varje

Mitt bidrag till maj kitutmaning hos Mollys scrapbooking. Man skulle följa en skiss.

Det här studentkortet var mitt bidrag till Onkis, Lisa-Olsi och Snojbis utmaning. Den är över, men den var utmanande och rolig. Man fick en hel lista på vad som skulle finnas med tex 3 knappar, 3 brads mm.





Jag har ingen aning vem som skulle kunna få detta kort, så är någon intresserad skriv en rad. Först till kvarn...










Det här ljuset beställde min mamma till en arbetskamrat som skulle gå i pension. Jag har färglagt motivet på silkespapper med färgpennor (blyertsvariant).





Fortsatt trevlig helg!!

söndag 8 maj 2011

Hjärtekatt

De senaste dagarna har jag fastnat i virkande. Jag hamnade på en blogg där några samlar in virkade katter för att ge till familjer med barn som föds med hjärtfel. Gå in här för att läsa mer!



Mina barn har varit väldigt övervakande över tillverkningen av den här lille katten. De undrar vem den är till. Jag har sagt att den är till sjuka barn. De har precis haft vattkoppor och tycker att de är sjuka så att den är till dem. Det får nog bli ett par till katter inom den närmsta tiden.:)


Kram!





lördag 7 maj 2011

Vårkort!

Hej!

Det här kortet var roligt att göra. Jag utgick från ett kaffefilter och fortsatte sedan att dekorera med papper. I baktanken hade jag picnic temat. Den lilla myran är en stämpel som jag hittade i fyndkorgen hos Magnolia i Borås. Så liten men helt underbar.






Textcirkeln kommer från Mirabyll.



Kortet är med i Stampartics maj utmaning. Temat är picnic/sommar med en annorlunda kortform.



Kram!

söndag 1 maj 2011

Blogcandy hos scraplagret



Sista dagen idag att delta. Gå in här.